U nedjelju, 5. prosinca 2010. tijekom svete mise u župnoj crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu učenici trećih razreda OŠ Bartola Kašića, odnosno kandidati za primanje sakramenta prve svete pričesti u 2011. godini predstavljeni su župnoj zajednici.

Nedjelju ranije, tj. 28. studenoga, župnoj su se zajednici predstavili kandidati za prvu svetu pričest iz osnovnih škola Ivan Meštrović i Alojzije Stepinac.  Naša sestra, s. Jelena Kolar, od početka školske godine na župnom vjeronauku s puno ljubavi i zalaganja priprema djecu za taj veliki događaj usađujući im u srce ljubav prema Euharistiji, zahvalnost i divljenje Bogu zbog tako velikoga dara.

Tijekom svete mise djeca su bila poimence prozvana, potom su stupila pred oltar i uz pomoć animatora svoju sliku priljepljenu na okrugli papir koji simbolizira hostiju, zaliojepila su na veliko srce koje predstvalja Isusovo srce puno ljubavi za sve. Osim toga, djeca su se vrijedno uključila u animiranje svete mise čitanjem psalma i molitava vjernika.

 

  POBUDNICA 2019.


 

     ŠKAPULAR
SV. 
DOMINIKA SAVIJA

Molitvene nakane
Imaš pitanje?


--------

--------

--------

--------

--------