Bez pomoći Duha Svetoga nemoguće je kročiti kroz život sigurni, oslanjajući se samo na svoje snage. To dobro znaju i u KDS "Valponasca" u Rijeci.


U subotu 19. siječnja 2019. studentice KDS „Laura“ koji je smješten u zagrebačkoj zajednici proslavile su zajedno sa svojim sestrama Dan doma. Taj se dan uvijek veže uz liturgijsku proslavu njezine zaštitnice, velike, a male svetice, blažene Laure Vicuñe.

U Zagrebu je 26. siječnja održan Susret salezijanskih zborova mladih iz salezijanskih centara: Split, Žepče, Rijeka i Zagreb (Rudeš, Knežija, Podsused, Jarun).

Studentice KDS "Valponasca" iz Rijeke proslavile su blagdan blažene Laure Vicuña u zajedništvu sa sestrama i s mladima iz Molitvene zajednice "Auxilium Christianorum". 

U nedjelju, 20. siječnja, kod sestara Kćeri Marije Pomoćnice u Rijeci održan je susret s animatoricama iz župe.

 XXXVII. Dani salezijanske duhovnosti u Valdoccu - Torino okupili su oko 300 članova iz 31 grane salezijanske obitelji.

 

27. prosinca 2018. godine u vrhovnoj kući sestara Kćeri Marije Pomoćnice u Rimu predstavljena je nova pobudnica Vrhovnog poglavara don Angela Fernandeza Artimea pod naslovom: "Svetost i za tebe!"

 

 

 Sretan Božić i blagoslovljenu novu 2019. godinu
žele vam Kćeri Marije Pomoćnice!

Iz misija na Madagaskaru javila se naša s. Marica Jelić prenoseći iskustvo ovogodišnjeg oratorija na kojemu je sudjelovalo više od 1200 djece i animatora.

Na Papinskom sveučilištu "Salesianum" u Rimu, 4. prosinca naša provincijalka s. Mojca Šimenc uspješno je obranila svoju doktorsku disertaciju.

Sveti Nikola ove je godine osobno posjetio KDS "Valponasca" u Rijeci.

 


Početak mjeseca prosinca studentice i sestre KDS "Valponasca" u Rijeci započele su hodočašćem u trsatsko svetište, kako bi zadnji mjesec u godini i sve životne i akademske izazove koje donosi, preporučile zagovoru nebeske Majke.

  POBUDNICA 2019.


 

     ŠKAPULAR
SV. 
DOMINIKA SAVIJA

Molitvene nakane
Imaš pitanje?


--------

--------

--------

--------

--------