Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1043612
Održan drugi susret formacije animatora instruktora PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 01 Ožujak 2011 11:14

U varaždinskom Duhovnom centru sv. Anđele sestara uršulinki od 25. do 27. veljače održan je drugi susret formacije animatora instruktora. Trideset i četvero mladih animatora iz Đakovačko-osječke i Zagrebačke nadbiskupije, Šibenske i Varaždinske biskupije te članova Pokreta salezijanske mladeži iz središta u Zagrebu, Splitu i Rijeci kroz tri dana promišljalo je o poslanju i zadacima koji su im kao animatorima povjereni.

Više...
 
Maškare u župi Marije Pomoćnice u Rijeci PDF Ispis E-mail
Autor KMP   

Dana 19. veljače 2011. godine na dvorištu crkve Marije Pomoćnice u Rijeci održan je oratorij pod maskama. Evo kako taj događaj opisje jedna animatroica: "Okupilo se pedesetak djece zajedno s njihovim roditeljima, bakama i djedovima. Posebna obitelj koja je nazočila ovom susretu bila je Salezijanska obitelj sa svim svojim predstavnicima. Tu su se našli salezijanci iz župe Marije Pomoćnice i župe sv. Josipa, sestre kćeri Marije Pomoćnice, salezijanci suradnici i Don Boscovi bivši učenici. Ovo prekrasno popodne osmislili su i vodili riječki salezijanski animatori uz pomoć salezijanaca suradnika.

Više...
 
Izabran novi regionalni predstavnik Pokreta salezijanske mladeži PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 25 Veljača 2011 11:06

U župi sv. Ane u Rudešu, 24. veljače 2011. izabran je novi regionalni predstavnik Pokreta salezijanske mladeži za zagrebačku regiju, Branimir Pervan. Na svojevrsnom oproštajnom sastanku s Marijom Lovrić, dosadašnjom predstavnicom i mjesnim predstavnicima četiriju zagrebačkih župnih zajednica, te uz svesrdnu pomoć don Ivana Šibalića i s.Valentine Baričević, predstavnika dviju primarnih salezijanskih grana u Pokretu i karizmatskih voditelja, mladi su povjerenje iskazali ovom uzornom mladiću.

Više...
 
Položio je život za svoje prijatelje PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 23 Veljača 2011 16:39

Poljski misionar salezijanac, don Marek Rybinski u petak 18. veljače 2011. ubijen je u tuniskom gradu Manoubi. Imao je 34 godine. Istinski svećenik svjedočio je svoju gorljivost i privrženost Kristu od samog početka. Kada je saznao da se traži svećenik za Tunis nije puno razmišljao, već se odmah velikodušno javio. Tunis je postao njegova druga domovina, a o svojoj ljubavi prema toj zemlji i njezinim stanovnicima pisao je nema dugo objavljenoj knjizi na poljskom jeziku.

Više...
 
Dragi posjet riječkoj zajednici sestara PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 16:25

U nedjelju 20. veljače riječku zajednicu sestara posjetili su salezijanski bogoslovi. Evo kako su taj posjet doživjele same sestre: "Redoviti susret bogoslova koji su u Hrvatskoj na asistenciji odvijao se ovaj put u Rijeci, pa su Ivan Terze, Branko Bendra, David Leskovar i Ivan Lukač iskoristili priliku i došli na popodnevnu kavicu.

Više...
 
Vjeronaučna olimpijada Primorsko-goranske županije PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 16:15

Dana 18. veljače 2011. na Trsatu održano je županijsko natjecanje iz vjeronauka za učenike osnovnih škola Primorsko-goranske županije.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 91 od 103

Riječ na uho

Pouzdajte se u Djevicu Mariju. Ona će vam u svemu pomoći!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------