Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1003597
Izabran novi regionalni predstavnik Pokreta salezijanske mladeži PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 25 Veljača 2011 11:06

U župi sv. Ane u Rudešu, 24. veljače 2011. izabran je novi regionalni predstavnik Pokreta salezijanske mladeži za zagrebačku regiju, Branimir Pervan. Na svojevrsnom oproštajnom sastanku s Marijom Lovrić, dosadašnjom predstavnicom i mjesnim predstavnicima četiriju zagrebačkih župnih zajednica, te uz svesrdnu pomoć don Ivana Šibalića i s.Valentine Baričević, predstavnika dviju primarnih salezijanskih grana u Pokretu i karizmatskih voditelja, mladi su povjerenje iskazali ovom uzornom mladiću.

Više...
 
Položio je život za svoje prijatelje PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 23 Veljača 2011 16:39

Poljski misionar salezijanac, don Marek Rybinski u petak 18. veljače 2011. ubijen je u tuniskom gradu Manoubi. Imao je 34 godine. Istinski svećenik svjedočio je svoju gorljivost i privrženost Kristu od samog početka. Kada je saznao da se traži svećenik za Tunis nije puno razmišljao, već se odmah velikodušno javio. Tunis je postao njegova druga domovina, a o svojoj ljubavi prema toj zemlji i njezinim stanovnicima pisao je nema dugo objavljenoj knjizi na poljskom jeziku.

Više...
 
Dragi posjet riječkoj zajednici sestara PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 16:25

U nedjelju 20. veljače riječku zajednicu sestara posjetili su salezijanski bogoslovi. Evo kako su taj posjet doživjele same sestre: "Redoviti susret bogoslova koji su u Hrvatskoj na asistenciji odvijao se ovaj put u Rijeci, pa su Ivan Terze, Branko Bendra, David Leskovar i Ivan Lukač iskoristili priliku i došli na popodnevnu kavicu.

Više...
 
Vjeronaučna olimpijada Primorsko-goranske županije PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 16:15

Dana 18. veljače 2011. na Trsatu održano je županijsko natjecanje iz vjeronauka za učenike osnovnih škola Primorsko-goranske županije.

Više...
 
Blažena Euzebija Palomino! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 09 Veljača 2011 09:12

Danas, 9. veljače, Salezijanska obitelj, a na poseban način, Kćeri Marije Pomoćnice, slavi spomendan jedne male, a velike svetice; blažene Euzebije Palomino. Rođena u siromašnoj obitelji u Španjolskoj čudesnim zahvatima Božje providnosti postala je sestrom naše Družbe. Svoj redovnički život provela je kao kuharica, a krasile su je osobine duhovne voditeljice, mističarke, čudotvorke i jedinstvene odgojiteljice. Umrla je u dobi od 35 godina.

Više...
 
10 godina radosti! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 09 Veljača 2011 08:56

10 godina radosti...! geslo je početka proslave 10. obljetnice postojanja i djelovanja dječjeg zbora "Don Boscova radost" u župi Duha Svetoga na Jarunu pod vodstvom naše s. Zrinke Majstorović. Svetom misom 30. siječnja, uoči proslave zaštitnika zbora svetoga Ivana Bosca, službeno je započela proslava koja će se nastaviti tijekom cijele godine, svaki mjesec, kroz različite kreativne i zanimljive sadržaje.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 91 od 103

Riječ na uho

Pouzdajte se u Djevicu Mariju. Ona će vam u svemu pomoći!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------