Najave

 

19.11.
Svjetski Dan siromašnih

----------------

VUKOVAR I ŠKABRNJA U SRCU

Istaknuto

 

POBUDNICA 2017.


--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 829682
MISIJSKA NEDJELJA NA JARUNU PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 13:31

Pod geslom "Htjeli bismo vidjeti Isusa!"  svjetski misijski dan u nedjelju 24. listopada, obilježile su mnoge župne zajednice. Djeca župne zajednice Duha Svetoga sa zagrebačkog Jaruna taj su dan obilježila pripremom kroz molitvu i dobra djela tijekom mjeseca, a osobito "gradnjom svijeta" pred oltarom obojivši kontinente u poznate misijske boje.

Više...
 
POSJET DON MAREKA CHRZANA SESTRAMA U RIJECI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 13:15

U ponedjeljak, 25. listopada 2010. godine, u sklopu kratkog obilaska salezijanske zajednice u Rijeci, u prijateljski posjet našim sestrama navratio je don Marek Chrzan, vijećnik vrhovnog vijeća Družbe svetoga Franje Saleškoga i savjetnik za tzv. sjevernoeuropsku regiju u njihovoj Družbi.

Više...
 
Klanjanje i zahvalnost PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 11:13

U petak, 22. listopada 2010. iza molitve devetnice, u zagrebačkoj zajednici  naših sestara organizirano je klanjanje za djevojke pod nazivom: "Izabrana sam jer sam ljubljena!" Klanjanje je prvi od četiri duhovno-odgojna trenutka pod nazivom "Živim kao ljubljena," a koji će se nadograđivati tijekom školske, tj. akademske godine. U pripremljenim meditacijama isprepletenim trenutcima tišine i pjesme, djevojke su, u zajedništvu sa zajednicom sestara, slavile Boga  i u konkretnosti sagledavale svoj život.

Više...
 
MARIJA POMOĆNICA ZOVE SVOJE MOLITELJE... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 10:56

Nakon drugog mjeseca molitve devetnice Mariji Pomoćnici koju sestre iz sve tri naše zajednice mole ili u svojim zajednicama ili u župnim crkvama, može se reći da je ona zaživljela, i da Marija Pomoćnica na poseban način "bira" svoje molitelje.

Više...
 
NAŠE SESTRE U SPLITU... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 10:24

U subotu i nedjelju, 16. i 17. listopada, dvije naše sestre posjetile su župnu zajednicu Marije Pomoćnice u Splitu. Cilj ovoga posjeta bio je promoviranje salezijanske marijanske duhovnosti te pedagogije iz ženskog zornog kuta koje su se u toj prelijepoj župi lijepo nadopunile sa već postojećom salezijanskom duhovnošću iz muškog, a kuta koju svjedoče i promiču braća salezijanci.

Više...
 
EVO ME DOMA.... PDF Ispis E-mail
Utorak, 12 Listopad 2010 09:45

U ponedjeljak, 11. listopada 2010. zagrebačku zajednicu posjetila je mlada obitelj Mršić. Mama Ana, tata Nikola, sin Noa Vatro i kći Helena svojom radošću i spontanošću ispunili su prostore zajednice sestara u Zagrebu. Međutim što je u tome posebno? Mama Ana prije samo 7 godina napustila je ženski katolički dom i pošla u život...

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 » > Kraj >>

Stranica 92 od 98

Riječ na uho

 Mogu mi uzeti sve, ali ne i srce koje ljubi Gospodina!
sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------