Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1003597
DRAGI POSJET! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Subota, 22 Siječanj 2011 11:08

U srijedu, 12. siječnja 2011. sestre zagrebačke zajednice imale su dragi posjet. Nekadašnja stanovnica njihova doma, tada još srednjoškolka, a danas sretno udana supruga i mama, gđa. Nikolina Puškarić pozvonila je na vrata njihove kuće. Ovaj puta u društvu predivnog sina Tonija i svoje majke, jer je tata Nikola radio.

Više...
 
Blagoslov zajednice i doma! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:41

Prema dragoj tradiciji blagoslova obitelji i njihovih domova koji se ovih dana odvijaju diljem naše domovine, i u našu je zajdenicu u Zagrebu u sklopu koje se nalazi dom za studentice "Main", došao svećenik i donio Kristov blagoslov! Bilo je to u nedjelju Kršetnja Gospodnjega, 9. siječnja 2011. kojom je završilo Božićno vrijeme, kada su neke studentice već stigle u Zagreb nakon praznika i započele svoje studentske obveze.

Više...
 
Duhovna obnova budućih salezijanaca suradnika PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:35

Desetak pripravnika za salezijance suradnike zagrebačke regije zaključilo je svoj početni odgoj i obrazovanje dvodnevnom duhovnom obnovom koja se održala 7. i 8. siječnja 2011. u Duhovnom centru sv. Ivana od Križa u Remetama.

Više...
 
ZIMOVANJE U ČABRU PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:06

Od 3. do 7. siječnja 2011. dvadesetero djevojčica i dječaka iz Zagreba, od kojih najveći broj iz župe Duha Svetoga s Jaruna, i Rijeke zimovali su u našoj zajednici u Čabru. Pod vodstvom s. Valentine Baričević te uz svesrdnu pomoć animatora Brune Rabuzina, mame Jelene i sestara domaćica - s. Adele i s. Elizabete, djeca su korisno i zabavno provela dio svojih zimskih praznika na čistom zraku i u kršćanskom ozračju.

Više...
 
MAK na Katehetskoj zimskoj školi PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 08:41

Po već ustaljenom i dragom običaju, i ove godine najbolji dječji mjesečnik - MAK predstavio se 4. siječnja na Katehetskoj zimskoj školi. Naša s. Zrinka Majstorović kao članica uredništva toga dječjeg lista sve je sudionike škole potaknula da rado promiču ovaj list prepun vrijednosti te korisnih i zanimljiv sadržaja, zakotršljavši među njih "grudu dobrote i zajedništva".

Više...
 
UTJELOVIO SE... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 02 Siječanj 2011 16:52

Vrijeme došašća i Božićno vrijeme, po liturgijskim i tradicijskim pripremama, prožimaju se i na taj način obogaćuju one koji se "usuđuju" približiti Novorođenom u jaslicama. Tijekom molitve zadnje devetnice Mariji Pomoćnici u prošloj građanskoj godini, zagrebačka je zajednica sestara element po element, dan po dan gradila jaslice. Kako je izgledala ta gradnja i kako su se obogatili svi molitelji pogledajte u objašnjenju s. Zrinke Majstorović.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 93 od 103

Riječ na uho

Potrudimo se iskreno vježbati u pravoj poniznosti!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------