Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1043601
Don Bosco traži još lica! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 14:58

Jučer, 23. siječnja završila je molitva siječanjske devetnice Mariji Pomoćnici s posebnom nakanom za Salezijansku obitelj. Bilo je predivno promatrati kako Marija iz večeri u večer poziva one koja ona hoće i kako se Salezijanska obitelj širi i raste. Na Don Boscovu plakatu ostalo je još mjesta za fotografije članova Salezijanske obitelji, salezijansku mladež, sportaše, kandidate, bogoslove, obitelji, suradnike...

Više...
 
Devetnica Mariji Pomoćnici za Salezijansku obitelj! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Subota, 22 Siječanj 2011 12:17

Siječanjska molitva devetnice Mariji Pomoćnici za Salezijansku obitelj iz dana u dan množi molitelje u kapeli naše zajednice u Zagrebu. Osobito je bilo veselo u četvrtak i petak kada su nakane večeri bile za mlade sporataše odbojkaškog i nogometnog kluba Don Bosco s Knežije i za pripadnike Pokreta salezijanske mladeži kada se u kapeli tražio stolac više.

Više...
 
DRAGI POSJET! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Subota, 22 Siječanj 2011 11:08

U srijedu, 12. siječnja 2011. sestre zagrebačke zajednice imale su dragi posjet. Nekadašnja stanovnica njihova doma, tada još srednjoškolka, a danas sretno udana supruga i mama, gđa. Nikolina Puškarić pozvonila je na vrata njihove kuće. Ovaj puta u društvu predivnog sina Tonija i svoje majke, jer je tata Nikola radio.

Više...
 
Blagoslov zajednice i doma! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:41

Prema dragoj tradiciji blagoslova obitelji i njihovih domova koji se ovih dana odvijaju diljem naše domovine, i u našu je zajdenicu u Zagrebu u sklopu koje se nalazi dom za studentice "Main", došao svećenik i donio Kristov blagoslov! Bilo je to u nedjelju Kršetnja Gospodnjega, 9. siječnja 2011. kojom je završilo Božićno vrijeme, kada su neke studentice već stigle u Zagreb nakon praznika i započele svoje studentske obveze.

Više...
 
Duhovna obnova budućih salezijanaca suradnika PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:35

Desetak pripravnika za salezijance suradnike zagrebačke regije zaključilo je svoj početni odgoj i obrazovanje dvodnevnom duhovnom obnovom koja se održala 7. i 8. siječnja 2011. u Duhovnom centru sv. Ivana od Križa u Remetama.

Više...
 
ZIMOVANJE U ČABRU PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 10:06

Od 3. do 7. siječnja 2011. dvadesetero djevojčica i dječaka iz Zagreba, od kojih najveći broj iz župe Duha Svetoga s Jaruna, i Rijeke zimovali su u našoj zajednici u Čabru. Pod vodstvom s. Valentine Baričević te uz svesrdnu pomoć animatora Brune Rabuzina, mame Jelene i sestara domaćica - s. Adele i s. Elizabete, djeca su korisno i zabavno provela dio svojih zimskih praznika na čistom zraku i u kršćanskom ozračju.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 93 od 103

Riječ na uho

 Mogu mi uzeti sve, ali ne i srce koje ljubi Gospodina!
sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------