Najave

 

19.11.
Svjetski Dan siromašnih

----------------

VUKOVAR I ŠKABRNJA U SRCU

Istaknuto

 

POBUDNICA 2017.


--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 829685
Majko Božja Bistrička, moli za nas! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 12 Rujan 2010 17:05

Pod okriljem Majke Božje Bistričke tisuće Zagrepčana na godišnjem zavjetnom hodočašću moli za svoje duhovne i materijalne potrebe. Pa tako i sestre iz naše zagrebačke zajednice. U subotu, 11. rujna 2010. pridružile su se mladima koji su tamo stigli pješice i vlakom i koji su aktivno sudjelovali u bogatom programu.

Više...
 
Magnificat! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 31 Kolovoz 2010 13:27

U nedjelju, 29. kolovoza 2010. za našu Družbu u Hrvatskoj bio je velik dan. Posjetila nas je naša vrhovna poglavarica, Majka Yvonne Reungoat. Kako je bilo? Predivno! Pročitajte!

Više...
 
Roštiljada za kraj! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 07 Srpanj 2010 10:16

Akademska se godina brzim koracima bliži kraju, a tako i ovogodišnji boravak studentica u domu, u našoj zajednici na Jarunu. Vrijedno se učilo, puno ispita je položeno, a neki još čekaju da budu položeni. Bilo je i padova, kao uostalom, i uvijek u životu, ali najvažnije je hodati pogleda usmjerena prema cilju… i kročiti naprijed.

Više...
 
Dječje ljeto! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 07 Srpanj 2010 09:38

Od 21. do 26. lipnja 2010. četiri zagrebačke salezijanske župe vrvile su dječjim glasovima. U njima se održavalo Dječje ljeto – niz aktivnosti koji djeci na tek započetim ljetnim praznicima, nastoje približiti Boga, Crkvu i pomoći im rasti.

Više...
 
Naučimo jesti zdravo! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010 15:56

Dok naši đaci uživaju u zasluženim praznicima, na južnoj polutki svijeta školska je godina u punom jeku. Naše sestre iz Brazila, iz odgojnog centra "Marija Pomoćnica" na polugodištu su započele s projektom poučavanja o zdravoj prehrani. U taj su projekt uključile i roditelje koji su donoseći recepte zdrave hrane zajedno sa svojom djecom pripremali hranu uz svesrdnu pomoć učiteljica i učitelja.

Više...
 
POČELI SU PRAZNICI!!! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010 15:38

Počeli su ljetni praznici! Ima li većeg veselja za djecu i mlade? Na dva i pol mjeseca odbaciti knjige, računala, svakodnevene obveze... Praznici su vrijeme odmora, sklapanja novih prijateljstava i produbljivanja već postojećih, vrijeme radosti, zabave, ali i vrijeme pogodno za bolje upoznavanje naše nutrine. To možemo ostvariti uz neku dobru knjigu, film, šetnju, utakmicu, pisanje pjesama, putovanja, planinarenje... i naravno - molitvu!

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 » > Kraj >>

Stranica 94 od 98

Riječ na uho

 Mogu mi uzeti sve, ali ne i srce koje ljubi Gospodina!
sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------