Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1043620
MAK na Katehetskoj zimskoj školi PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Siječanj 2011 08:41

Po već ustaljenom i dragom običaju, i ove godine najbolji dječji mjesečnik - MAK predstavio se 4. siječnja na Katehetskoj zimskoj školi. Naša s. Zrinka Majstorović kao članica uredništva toga dječjeg lista sve je sudionike škole potaknula da rado promiču ovaj list prepun vrijednosti te korisnih i zanimljiv sadržaja, zakotršljavši među njih "grudu dobrote i zajedništva".

Više...
 
UTJELOVIO SE... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 02 Siječanj 2011 16:52

Vrijeme došašća i Božićno vrijeme, po liturgijskim i tradicijskim pripremama, prožimaju se i na taj način obogaćuju one koji se "usuđuju" približiti Novorođenom u jaslicama. Tijekom molitve zadnje devetnice Mariji Pomoćnici u prošloj građanskoj godini, zagrebačka je zajednica sestara element po element, dan po dan gradila jaslice. Kako je izgledala ta gradnja i kako su se obogatili svi molitelji pogledajte u objašnjenju s. Zrinke Majstorović.

Više...
 
PRIZNANJE NAŠOJ SESTRI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 02 Siječanj 2011 08:54

Dana 23. prosinca 2010. našoj sestri, Dragici Devčić koja od 2001. godine predano radi kao vjeroučiteljica u osnovnoj i srednjoj školi grada Čabra u Gorskom kotaru, dodijeljeno je priznanje od strane čelnih ljudi istoimenog grada.

Više...
 
TOMBOLA U RIJECI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 15:58

Blagdan nedjelje Svete Obitelji okupio je riječku salezijansku obitelj oko igre Tombola. Djeca, salezijanci i kćeri Marije Pomoćnice koje su  organizirale igru, okupili su se poslijepodne u dvorani župe Marije Pomoćnice da u Božićnom duhu obiteljskog zajedništva i darivanja provedu zajedno ovaj blagdan.

Više...
 
ISUS SE RODIO! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 15:25

Da, Isus se rodio! Prije tzv. dječje polnoćke na Badnjak u 20.00 sati, u župnoj crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, djeca iz dječjeg zbora "Don Boscova radost" pripremila su kratak koncert Božićnih pjesama. Njima su se pridružila i djeca koja se pripremaju na prvu svetu pričest ili pohađaju župni oratorij izvevši scenski prikaz pod imenom "Ti si!"

Više...
 
PRVOPRIČESNICI SKUPLJALI ZA POTREBNE PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 15:11

Potaknuti prijedlogom svoje vjeroučiteljice, s. Jelene Kolar, prvopričesnici župe Duha Svetoga na Jarunu tijekom došašća odricali su se svojih novčića i vrijedno ih skupljali u jednu kasicu. Sav prikupljeni novac prinijeli su na Bogu dar tijekom svete mise u 9.00 sati na četvrtu nedjelju došašća 19. prosinca 2010. Na taj način posvjedočili su svima župljanima da i oni mogu i žele pomoći potrebnijima.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 94 od 103

Riječ na uho

Odvažno! Činimo dobro dok imamo vremena!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------