Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1013951
Klanjanje i zahvalnost PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 11:13

U petak, 22. listopada 2010. iza molitve devetnice, u zagrebačkoj zajednici  naših sestara organizirano je klanjanje za djevojke pod nazivom: "Izabrana sam jer sam ljubljena!" Klanjanje je prvi od četiri duhovno-odgojna trenutka pod nazivom "Živim kao ljubljena," a koji će se nadograđivati tijekom školske, tj. akademske godine. U pripremljenim meditacijama isprepletenim trenutcima tišine i pjesme, djevojke su, u zajedništvu sa zajednicom sestara, slavile Boga  i u konkretnosti sagledavale svoj život.

Više...
 
MARIJA POMOĆNICA ZOVE SVOJE MOLITELJE... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 10:56

Nakon drugog mjeseca molitve devetnice Mariji Pomoćnici koju sestre iz sve tri naše zajednice mole ili u svojim zajednicama ili u župnim crkvama, može se reći da je ona zaživljela, i da Marija Pomoćnica na poseban način "bira" svoje molitelje.

Više...
 
NAŠE SESTRE U SPLITU... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Listopad 2010 10:24

U subotu i nedjelju, 16. i 17. listopada, dvije naše sestre posjetile su župnu zajednicu Marije Pomoćnice u Splitu. Cilj ovoga posjeta bio je promoviranje salezijanske marijanske duhovnosti te pedagogije iz ženskog zornog kuta koje su se u toj prelijepoj župi lijepo nadopunile sa već postojećom salezijanskom duhovnošću iz muškog, a kuta koju svjedoče i promiču braća salezijanci.

Više...
 
EVO ME DOMA.... PDF Ispis E-mail
Utorak, 12 Listopad 2010 09:45

U ponedjeljak, 11. listopada 2010. zagrebačku zajednicu posjetila je mlada obitelj Mršić. Mama Ana, tata Nikola, sin Noa Vatro i kći Helena svojom radošću i spontanošću ispunili su prostore zajednice sestara u Zagrebu. Međutim što je u tome posebno? Mama Ana prije samo 7 godina napustila je ženski katolički dom i pošla u život...

Više...
 
POSJET IZ RIMA... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 12 Listopad 2010 09:24

U četvrtak, 7. listopada 2010. našu zajednicu u Zagrebu posjetila je s. Runita Borja, članica povjerenstva za pastoral naše Družbe. S. Runitu pozvala je nacionalna predstavnica Pokreta salezijanske mladeži, Antonija Klobučar da bude dragi gost na Nacionalnom susretu, ali ona je također s mnogo interesa pratila i druge oblike pastoralnog djeloavnja sestara naše zagrebačke zajednice.

Više...
 
NACIONALNI SUSRET SALEZIJANSKE MLADEŽI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 12 Listopad 2010 08:31

U petak i subotu, 8. i 9. listopada 2010. grad Zagreb sa svoje 4 salezijanske župne zajednice i zajednicom sestara u Otavičkoj ulici bio je domaćin nacionalnog susreta salezijanske mladeži. Susret se održao pod geslom: "Graditelji Kraljevstva Nebeskog na zemlji"

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 97 od 103

Riječ na uho

Pouzdajte se u Djevicu Mariju. Ona će vam u svemu pomoći!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------