Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1032688
Roštiljada za kraj! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 07 Srpanj 2010 10:16

Akademska se godina brzim koracima bliži kraju, a tako i ovogodišnji boravak studentica u domu, u našoj zajednici na Jarunu. Vrijedno se učilo, puno ispita je položeno, a neki još čekaju da budu položeni. Bilo je i padova, kao uostalom, i uvijek u životu, ali najvažnije je hodati pogleda usmjerena prema cilju… i kročiti naprijed.

Više...
 
Dječje ljeto! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 07 Srpanj 2010 09:38

Od 21. do 26. lipnja 2010. četiri zagrebačke salezijanske župe vrvile su dječjim glasovima. U njima se održavalo Dječje ljeto – niz aktivnosti koji djeci na tek započetim ljetnim praznicima, nastoje približiti Boga, Crkvu i pomoći im rasti.

Više...
 
Naučimo jesti zdravo! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010 15:56

Dok naši đaci uživaju u zasluženim praznicima, na južnoj polutki svijeta školska je godina u punom jeku. Naše sestre iz Brazila, iz odgojnog centra "Marija Pomoćnica" na polugodištu su započele s projektom poučavanja o zdravoj prehrani. U taj su projekt uključile i roditelje koji su donoseći recepte zdrave hrane zajedno sa svojom djecom pripremali hranu uz svesrdnu pomoć učiteljica i učitelja.

Više...
 
POČELI SU PRAZNICI!!! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010 15:38

Počeli su ljetni praznici! Ima li većeg veselja za djecu i mlade? Na dva i pol mjeseca odbaciti knjige, računala, svakodnevene obveze... Praznici su vrijeme odmora, sklapanja novih prijateljstava i produbljivanja već postojećih, vrijeme radosti, zabave, ali i vrijeme pogodno za bolje upoznavanje naše nutrine. To možemo ostvariti uz neku dobru knjigu, film, šetnju, utakmicu, pisanje pjesama, putovanja, planinarenje... i naravno - molitvu!

Više...
 
Na izvorima... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Subota, 12 Lipanj 2010 09:12

Župljani župe sv. Ivana Bosca iz Podsuseda, na samom kraju grada Zagreba od 3. do 6. lipnja 2010. hodočastili su na izvore salezijanske karizme. Za tu priliku župnik, don Tunjo Blažević sakupio je pun autobus gorljivih župljana i suradnika, a za pomoć je potražio... koga no rođenu župljanku - našu sestru, Valentinu Baričević.

Više...
 
Marijo, pomoćnice kršćana, moli za nas! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 25 Svibanj 2010 07:31

Jučerašnji svečanim slavljem u župi i svetištu Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji svečano je proslavljen njezin blagdan. Slavlje je započelo procesijom Marijina kipa ulicama Knežije, a potom se nastavilo svečanom svetom misom u prepunoj crkvi. Uz župnika, don Peju Orkića, provincijala, don Ivana Marijanovića i mnoštvo svećenika salezijanaca, misno slavlje predvodio je kotorski biskup, Ilija Janjić.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 99 od 103

Riječ na uho

Odvažno! Činimo dobro dok imamo vremena!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------