Najave

 

DEVETNICA
U ČAST
MARIJI POMOĆNICI
15. do 23.4.


S mladima zasvirajmo
na strunama života,
svjedočeći radost
nasljedovanja Krista!
 
-------------------------
26.4.
----------------------------------
Vrhovni poglavar
don Angel Artime
u Hrvatskoj

 

 

Istaknuto

 

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

-------------------


--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 942254
Ne dopusti da se ugasi žar koji je Gospodin zapalio u tvom srcu! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 16 Svibanj 2010 14:12

Pod navedenim geslom, naše sestre na Jarunu proslavile su blagdan svoje suutemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello. Pripremivši se trodnevnicom u župnoj crkvi Sveta Mati Slobode, tijekom koje su predvodile meditativnu krunicu s duhovnim mislima svoje Majke i molitvom sa župljanima, svoj su blagdan kao i blagdan čitave Salezijanske obitelji proslavile u subotu 15. svibnja svečanom svetom misom te slavljem i druženjem.

Više...
 
POZDRAV IZ MORNESEA! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 14 Svibanj 2010 10:18

Iz Mornesea, rodnog mjesta naše utemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello javila nam se naša s. Zrinka Majstorović. Budući da je zbog pastoralnih razloga, u Italiji svetkovina Uzašašća pomaknuta u nedjelju, Mornese je blagdan proslavilo kao uvijek, 13. svibnja, dok su slavlja u našoj domovini pomaknuta. Bilo im je lijepo i zanimljivo! Pročitajte i pogledajte što nam je posredovala sestra Zrinka!

Više...
 
SHKM 2010! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Svibanj 2010 14:35

Na 6. susretu hrvatske katoličke mladeži 8. i 9. svibnja u Zadru pod geslom "Da vaša radost bude potpuna" (Iv 15,11) okupilo se više od 30.000 sudionika. Među njima je svakako bila i salezijanska mladež. Naše dvije sestre, s. Maja Dolenec i s. Valentina Baričević vodile su svaka jedan od šest autobusa mladih župljana i studenata koji su se na susret uputile iz župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu.

Više...
 
Sestra Carla Castellino u Čabru PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 07 Svibanj 2010 09:49

U sklopu svoje redovite vizitacije našoj provinciji sestra Carla Castellino, posjetila je našu zajednicu u Čabru. Upoznavajući se s djelovanjem sestara posjetila je obje škole u kojima kao vjeroučiteljica radi s. Dragica Devčić.

Više...
 
Hvala! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 27 Travanj 2010 09:52

U dvorištu naše zajednice na Jarunu, u nedjelu, 25. travnja 2010. proslavljen je Dan zahvalnosti. Slijedeći temu Dana zahvalnosti čije je središnje slavlje na Madagaskaru - Pomirene i ujedinjene u ljubavi naviještamo Krista mladima -  sestre zajedno predstavnicima odgojne zajednice te svih generacija prijatelja i dobročinitelja izrazile su zahvalnost Bogu, jedne drugima i svima s kojima žive i dijele predivnu salezijansku karizmu.

Više...
 
NA DON BOSKO FESTU… PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 12 Travanj 2010 10:15

U subotu, 10. travnja 2010. salezijanska mladež Slovenije slavila je svoj dan. To slavlje pod nazivom, sličnim našem festivalu glazbe -  Don Bosko fest okupilo je oko 150 mladih, salezijance i  kćeri Marije Pomoćnice. Iz Hrvatske je u prijateljski posjet pošlo zastupstvo mladih iz zagrebačke regije, nacionalna predstavnica Pokreta salezijanske mladeži, Antonija Klobučar i sestra Maja.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 99 od 101

Riječ na uho

Koliko voliš Isusa?
Sv. Marija Mazzarello

 

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------