Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1043381
Na izvorima... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Subota, 12 Lipanj 2010 09:12

Župljani župe sv. Ivana Bosca iz Podsuseda, na samom kraju grada Zagreba od 3. do 6. lipnja 2010. hodočastili su na izvore salezijanske karizme. Za tu priliku župnik, don Tunjo Blažević sakupio je pun autobus gorljivih župljana i suradnika, a za pomoć je potražio... koga no rođenu župljanku - našu sestru, Valentinu Baričević.

Više...
 
Marijo, pomoćnice kršćana, moli za nas! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 25 Svibanj 2010 07:31

Jučerašnji svečanim slavljem u župi i svetištu Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji svečano je proslavljen njezin blagdan. Slavlje je započelo procesijom Marijina kipa ulicama Knežije, a potom se nastavilo svečanom svetom misom u prepunoj crkvi. Uz župnika, don Peju Orkića, provincijala, don Ivana Marijanovića i mnoštvo svećenika salezijanaca, misno slavlje predvodio je kotorski biskup, Ilija Janjić.

Više...
 
Završena devetnica u čast Marije Pomoćnice! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010 13:39

Na današnju svetkovinu Marije Pomoćnice, sestre na Jarunu pripremile su se već poznatom devetnicom u čast Marije Pomoćnice. Za tu priliku pridružili su im se mladi i odrasli; djevojke iz doma, mladi iz salezijanskih župa grada Zagreba, roditelji djece i mladih, i prijatelji. Svake večeri u 20.30 sati kapelicu sestara pohodilo je nekoliko stalnih molitelja i nekoliko novih.

Više...
 
Hvala s. Carla! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 21 Svibanj 2010 08:09

Od 16. do 19. svibnja 2010. našu zajednicu u Zagrebu posjetila je s. Carla Castellino, pohoditeljica iz vrhovnog vijeća naše Družbe. Uz uobičajne osobne i zajedničke susrete sa sestrama, s. Carla se obratila  studenticama koje žive u domu u sklopu zajednice, animatorima, djeci koja pohađaju župni vjeronauk, te svima koji su ovih dana dolazili na molitvu devetnice u čast Marije Pomoćnice. 

Više...
 
Ne dopusti da se ugasi žar koji je Gospodin zapalio u tvom srcu! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 16 Svibanj 2010 14:12

Pod navedenim geslom, naše sestre na Jarunu proslavile su blagdan svoje suutemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello. Pripremivši se trodnevnicom u župnoj crkvi Sveta Mati Slobode, tijekom koje su predvodile meditativnu krunicu s duhovnim mislima svoje Majke i molitvom sa župljanima, svoj su blagdan kao i blagdan čitave Salezijanske obitelji proslavile u subotu 15. svibnja svečanom svetom misom te slavljem i druženjem.

Više...
 
POZDRAV IZ MORNESEA! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 14 Svibanj 2010 10:18

Iz Mornesea, rodnog mjesta naše utemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello javila nam se naša s. Zrinka Majstorović. Budući da je zbog pastoralnih razloga, u Italiji svetkovina Uzašašća pomaknuta u nedjelju, Mornese je blagdan proslavilo kao uvijek, 13. svibnja, dok su slavlja u našoj domovini pomaknuta. Bilo im je lijepo i zanimljivo! Pročitajte i pogledajte što nam je posredovala sestra Zrinka!

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 100 od 103

Riječ na uho

Koliko voliš Isusa?
Sv. Marija Mazzarello

 

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------