Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1013921
Završena devetnica u čast Marije Pomoćnice! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010 13:39

Na današnju svetkovinu Marije Pomoćnice, sestre na Jarunu pripremile su se već poznatom devetnicom u čast Marije Pomoćnice. Za tu priliku pridružili su im se mladi i odrasli; djevojke iz doma, mladi iz salezijanskih župa grada Zagreba, roditelji djece i mladih, i prijatelji. Svake večeri u 20.30 sati kapelicu sestara pohodilo je nekoliko stalnih molitelja i nekoliko novih.

Više...
 
Hvala s. Carla! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 21 Svibanj 2010 08:09

Od 16. do 19. svibnja 2010. našu zajednicu u Zagrebu posjetila je s. Carla Castellino, pohoditeljica iz vrhovnog vijeća naše Družbe. Uz uobičajne osobne i zajedničke susrete sa sestrama, s. Carla se obratila  studenticama koje žive u domu u sklopu zajednice, animatorima, djeci koja pohađaju župni vjeronauk, te svima koji su ovih dana dolazili na molitvu devetnice u čast Marije Pomoćnice. 

Više...
 
Ne dopusti da se ugasi žar koji je Gospodin zapalio u tvom srcu! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Nedjelja, 16 Svibanj 2010 14:12

Pod navedenim geslom, naše sestre na Jarunu proslavile su blagdan svoje suutemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello. Pripremivši se trodnevnicom u župnoj crkvi Sveta Mati Slobode, tijekom koje su predvodile meditativnu krunicu s duhovnim mislima svoje Majke i molitvom sa župljanima, svoj su blagdan kao i blagdan čitave Salezijanske obitelji proslavile u subotu 15. svibnja svečanom svetom misom te slavljem i druženjem.

Više...
 
POZDRAV IZ MORNESEA! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 14 Svibanj 2010 10:18

Iz Mornesea, rodnog mjesta naše utemeljiteljice, svete Marije Dominike Mazzarello javila nam se naša s. Zrinka Majstorović. Budući da je zbog pastoralnih razloga, u Italiji svetkovina Uzašašća pomaknuta u nedjelju, Mornese je blagdan proslavilo kao uvijek, 13. svibnja, dok su slavlja u našoj domovini pomaknuta. Bilo im je lijepo i zanimljivo! Pročitajte i pogledajte što nam je posredovala sestra Zrinka!

Više...
 
SHKM 2010! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 11 Svibanj 2010 14:35

Na 6. susretu hrvatske katoličke mladeži 8. i 9. svibnja u Zadru pod geslom "Da vaša radost bude potpuna" (Iv 15,11) okupilo se više od 30.000 sudionika. Među njima je svakako bila i salezijanska mladež. Naše dvije sestre, s. Maja Dolenec i s. Valentina Baričević vodile su svaka jedan od šest autobusa mladih župljana i studenata koji su se na susret uputile iz župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu.

Više...
 
Sestra Carla Castellino u Čabru PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 07 Svibanj 2010 09:49

U sklopu svoje redovite vizitacije našoj provinciji sestra Carla Castellino, posjetila je našu zajednicu u Čabru. Upoznavajući se s djelovanjem sestara posjetila je obje škole u kojima kao vjeroučiteljica radi s. Dragica Devčić.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 100 od 103

Riječ na uho

Budite uvijek radosne u Gospodinu!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------