Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1013948
IDEMO NA SNIJEG! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 12 Veljača 2010 09:30

Iako su se sjever, istok i središnji dio Hrvatske zasitili snijega, Riječani - veliki i mali, iz župe Marije Pomoćnice u subotu 6. veljače 2010. zajedno sa župnikom, don Mirkom i s. Valentinom uputiše se na snijeg. Kamo? U Delnice - srce Gorskog kotara! Na inicijativu salezijanaca suradnika okupiše se svi hrabri, uzeše "bojnu opremu"  i - put pod noge!

Više...
 
SUSRET BIVŠIH UČENIKA VRTIĆA I ŠKOLE PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 20:15

U nedjelju, 31. siječnja, na don Boscov blagdan u našoj zajednici u Rijeci okupilo se dvadesetak bivših učenika. Djeca i mladi koji su devedesetih i prvih godina našeg tisućljeća pohađali naš mali dječji vrtić i nekoliko učenika koje je s. Darinka Blatančić imala na školskom vjeronauku okupili su se sa sestrama i oživjeli nezaboravne dane radosti.

Više...
 
OTVORENA DVORANA MLADIH! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 15:02

Na blagdan svetoga Ivana Bosca, 31. siječnja 2010. u župi Marije Pomoćnice u Rijeci, otvorena je dvorana mladih. Preuređena vjeronaučna dvorana s priručnom "sobicom" u kojoj mladi drže "potrebne rekvizite" za svoje druženje, rad ili okupljanja u kojima rastu, postala je ponovno "mlada". 

Više...
 
POD TVOJOM ZAŠTITOM, DON BOSCO! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 11:27

Početak trodnevnice u čast sv. Ivana Bosca na zagrebačkom Jarunu započeo je u ozračju radosti, ispunjen svjetlom. Duhovni program prije svete mise vodile su naše sestre, kćeri Marije Pomoćnice. Moleći otajstva svjetla stavljen je naglasak na don Boscova životna uvjerenja koja je prenio na mlade i na cijelu Salezijansku obitelj:

Više...
 
VIŠE SVJETLA ZA HAITI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 26 Siječanj 2010 16:37

U župi Duha svetoga na zagrebačkom Jarunu prošla je nedjelja (24. siječnja 2010.) posebno obilježena u znaku solidarnosti i suosjećanja s narodom Haitija koje je nedavno pogodio katastrofalno razorni potres. Na Haitiju djeluju salezijanci i kćeri Marije Pomoćnice, i njihova prisutnost, kao nositelja don Boscove karizme, vrlo je prepoznatljiva i cijenjena.

Više...
 
JA ĆU TEBI BITI OTAC... PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 31 Prosinac 2009 16:06

nullU ponedjeljak, 28. 12. 2009. pod geslom "Ja ću tebi biti Otac..." sestre riječke zajednice organizirale su duhovnu obnovu za mlade. Susretu se odazvalo 11-ero mladih, a održan je u prostorijama župe Marije Pomoćnice u Rijeci.

Više...
 
<< Početak < « 101 102 103 » > Kraj >>

Stranica 102 od 103

Riječ na uho

Pouzdajte se u Djevicu Mariju. Ona će vam u svemu pomoći!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------