Najave


 



Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1043688
NACIONALNA SKUPŠTINA SALEZIJANSKE MLADEŽI PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Utorak, 09 Ožujak 2010 14:33

Od petka 5. 3. do nedjelje 7. 3. na Knežiji u Zagrebu, održana je godišnja nacionalna skupština Pokreta salezijanske mladeži. Na susretu je sudjelovalo 16-ero mladih iz Zagreba, Rijeke, Sirača, Zadra i Splita. Osim izvještaja o dosadašnjem radu, snovima, problemima i projektima na mjesnim i regionalnim razinama, mladi su obrađivali i temu salezijanske duhovnosti i produbljivali motivacije svoga vlastitoga angažmana te planirali daljnji razvoj Pokreta po zajednicama.

Više...
 
PRVA POKORNIČKA VEČERA PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Srijeda, 24 Veljača 2010 14:41

Pokret salezijanske mladeži i ove je godine organizirao tzv. "pokorničke večere" u gradu Zagrebu. Evo što o prvoj piše jedna djevojka, regionalana predstavnica Pokreta salezijanske mladeži za zagrebačku regiju.
Sretna sam što mogu pisati ovaj tekst nakon prve pokorničke večeri. Ne samo zato što nam je bila prva ove godine nego i zato što je bila prva uopće u prostorima Družbe sestara Kćeri Marije Pomoćnice.

Više...
 
IDEMO NA SNIJEG! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Petak, 12 Veljača 2010 09:30

Iako su se sjever, istok i središnji dio Hrvatske zasitili snijega, Riječani - veliki i mali, iz župe Marije Pomoćnice u subotu 6. veljače 2010. zajedno sa župnikom, don Mirkom i s. Valentinom uputiše se na snijeg. Kamo? U Delnice - srce Gorskog kotara! Na inicijativu salezijanaca suradnika okupiše se svi hrabri, uzeše "bojnu opremu"  i - put pod noge!

Više...
 
SUSRET BIVŠIH UČENIKA VRTIĆA I ŠKOLE PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 20:15

U nedjelju, 31. siječnja, na don Boscov blagdan u našoj zajednici u Rijeci okupilo se dvadesetak bivših učenika. Djeca i mladi koji su devedesetih i prvih godina našeg tisućljeća pohađali naš mali dječji vrtić i nekoliko učenika koje je s. Darinka Blatančić imala na školskom vjeronauku okupili su se sa sestrama i oživjeli nezaboravne dane radosti.

Više...
 
OTVORENA DVORANA MLADIH! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 15:02

Na blagdan svetoga Ivana Bosca, 31. siječnja 2010. u župi Marije Pomoćnice u Rijeci, otvorena je dvorana mladih. Preuređena vjeronaučna dvorana s priručnom "sobicom" u kojoj mladi drže "potrebne rekvizite" za svoje druženje, rad ili okupljanja u kojima rastu, postala je ponovno "mlada". 

Više...
 
POD TVOJOM ZAŠTITOM, DON BOSCO! PDF Ispis E-mail
Autor KMP   
Četvrtak, 11 Veljača 2010 11:27

Početak trodnevnice u čast sv. Ivana Bosca na zagrebačkom Jarunu započeo je u ozračju radosti, ispunjen svjetlom. Duhovni program prije svete mise vodile su naše sestre, kćeri Marije Pomoćnice. Moleći otajstva svjetla stavljen je naglasak na don Boscova životna uvjerenja koja je prenio na mlade i na cijelu Salezijansku obitelj:

Više...
 
<< Početak < « 101 102 103 » > Kraj >>

Stranica 102 od 103

Riječ na uho

Potrudimo se iskreno vježbati u pravoj poniznosti!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------