Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1032681
IDEMO NA SNIJEG! PDF Ispis E-mail

Iako su se sjever, istok i središnji dio Hrvatske zasitili snijega, Riječani - veliki i mali, iz župe Marije Pomoćnice u subotu 6. veljače 2010. zajedno sa župnikom, don Mirkom i s. Valentinom uputiše se na snijeg. Kamo? U Delnice - srce Gorskog kotara! Na inicijativu salezijanaca suradnika okupiše se svi hrabri, uzeše "bojnu opremu"  i - put pod noge!

U Delnicama ih je dočekalo puno snijega koji je uporno padao. No da bi izlet bio blagoslovljen, prvo su salvili svetu misu u župnoj crkvi, sv. Ivana Krstitelja o čijoj je povijesti i značenju za grad i ljude domaći župnik, vlč. Stanislav Kovačić progovorio nekoliko riječi. Samo, ući u Crkvu okruženu snijegom nije istokao ući u crkvu u Rijeci - najprije treba počistiti obuću. Za to se u dobrom raspoloženju pobrinuo župnik don Mirko!
Nakon svete mise, slijedilo je sanjkanje, pravljenje snijegovića, grudanje i sve što ide uz to... Potom ručak u restoranu ili u vjeronaučnoj dvorani, već prema izboru, a onda klizanje na predivnom klizalištu. Veselju nije bilo kraja! Na slikama ćete vidjeti i zašto. Umorni i prepuni dojmova oko prije noći vratiše se u Rijeku željni sličnih izleta! Molimo Gospodina da tako i bude jer svi smo crkva - i veliki i mali... i oni srednji!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riječ na uho

Koliko voliš Isusa?
Sv. Marija Mazzarello

 

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------