Najave


 Istaknuto

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 1032730
DOBILA SAM DRAGOCJENO BLAGO! PDF Ispis E-mail

Pod naslovom Dobila sam dragocjeno blago, u subotu, 27. ožujka 2010. u našoj kući na zagrebačkom Jarunu održana je duhovna obnova za djevojčice viših razreda osnovne škole. S. Jelena Kolar, s. Valentina Baričević i s. Maja Dolenec potakle su djevojčice na dublji susret s Isusom i sa samima sobom približivši im evanđeosku prispodobu o talentima.

Tridesetak djevojčica iz odbojkaškog kluba Don Bosco marljivo su i veselo sudjelovale u svim ponuđenim sadržajima, a bilo je tu zanimljivih radionica, pjesme, pantomime, razgovora, kviz na temu evanđelja i nezaobilaznih igara. Djevojčice su, po vlastitim riječima, otkrile mnogo dobrih osobina o sebi i odlučile staviti ih na raspolaganje drugima, napose članovima svojih obitelji i prijateljima.

Uz nezaobilazan sladak poklon za kraj sestre su djevojčicama darovale i sličicu s likom Marije Pomoćnice na čijoj se poleđini nalazi poznata don Boscova molitva Marijo, moguća djevice. I sestre i djevojčice molit će ovu molitvu svakoga dana kako jedne za druge tako i u znak zahvalnosti Bogu za dar naše Družbe i u pripremi za slavlje Dana zahvalnosti koji ćemo zajedno s našom Majkom, s. Yvonne Reungoat proslaviti 26. travnja. 

 

 

 

 

 


 

 

 

Riječ na uho

Pouzdajte se u Djevicu Mariju. Ona će vam u svemu pomoći!
Sv. Marija Mazzarello

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------