Najave

 

DEVETNICA
U ČAST
MARIJI POMOĆNICI
15. do 23.4.


S mladima zasvirajmo
na strunama života,
svjedočeći radost
nasljedovanja Krista!
 
-------------------------
26.4.
----------------------------------
Vrhovni poglavar
don Angel Artime
u Hrvatskoj

 

 

Istaknuto

 

 

-------------------

POBUDNICA 2018.

-------------------


--------------

 Poruka s. Runite Borja
mladima iz Hrvatske i Slovenije

 

-------------

     ŠKAPULAR SVETOG
  DOMINIKA SAVIJA

Statistika

Posjete Sadržajima : 942115
Izdanja PDF Ispis E-mail

Ovih dana svjetlo dana ugledala je knjiga Da život imaju, u izobilju da ga imaju. Smjernice odgojno-obrazovnog poslanja Družbe sestara Kćeri Marije Pomoćnice.


Smjernice su dokument koji želi odgovoriti na izazove našeg vremena i kao takve prate proces inkulturacije karizme naše Družbe u različitim kontekstima određujući se kao polazne točke koje usmjeravaju naše poslanje nudeći motivacije i vodeće kriterije.


Podijeljene se u šest poglavlja. Polazeći od analize uvjeta života u promjenjivom svijetu preko evanđeoske odrednice života kao dara osobite ljubavi prema mladima koji se živi u odgojnoj zajednici i teži sve jasnijem i dubljem susretu s Isusom u iskustvima života mladih, ove smjernice nude prioritetne strategije koje putem pedagogije sredine temeljene na preventivnom odgojnom sustavu pomažu mladim naraštajima da život imaju, u izobilju da ga imaju.

Nakladnik: SALESIANA d.o.o.
Mjesto i godina izlaženja: Zagreb, 2009.
Format: 13,5 x 20,5 cm
Opseg: 128 str.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Vjerujemo i nadamo se da će ove Smjernice doprinijeti boljem poznavanju naše karizme te da će obogatiti našu Crkvu i sve koji rade s mladim naraštajima.

 

Riječ na uho

Koliko voliš Isusa?
Sv. Marija Mazzarello

 

Poveznice


--------

--------

--------

--------

--------